Grill voorverwarmen.
In kom azijn, 1/2 eetl honing, Provençaalse kruiden, walnootolie en zout en peper naar smaak tor dressing kloppen.
Bakplaat bekleden met aluminiumfolie.
Plakken kaas op bakplaat leggen en de rest van de honing erover sprenkelen.
Bakplaat 10 cm onder de hete grill schuiven en kaas in 3 minuten laten smelten en iets laten kleuren.
Sla met dressing omscheppen en over de borden verdelen.
Met breed pannenkoekmes de plakken geitenkaas op de salade leggen.
Walnoten en olijven erover strooien.
Lekker met stokbrood.
Variatie: Mijn geitenkaasjes zijn niet bruin gegratineerd omdat ik ze (in een van aluminium gemaakt) bakje even op de BBQ had opgewarmd. De resultaat voor het oog is iets anders, de smaak blijft hetzelfde, nl héérlijk !!
P.P.
360 Kcal
10 gr eiwit
31 gr vet
11 gr koolhydraten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |